Comprar online

info@mercatsantroc.com 966 522 914 625 188 250 Teléfonos paradas

Com comprar

TERMINIS DE LLIURAMENT:

  • Les comandes podran ser entregats l'endemà de la seua recepció, sempre que siguen formalitzats  abans de les 12h. de mig dia.
  • Les comandes formalitzades després de *12h. seran entregats en el termini de dos dies 
  • El servei de recollida en consigna , és tractat de la mateixa forma que a domicili.
  • El  horari de recollida en consigna és  de dilluns a dimecres d'11.00 a 20:00h. i de dijous a dissabte: de 13.00  a 20:00h.

ZONES DE REPARTIMENT I HORARIS:

Alcoi i les seues urbanitzacions: DE DIMARTS A DISSABTE d'11.00 a 14h, i de 15.00 a 18:00h 

Cocentaina i Muro de Alcoy: DIJOUS d'11.00 a 14h, i DIVENDRES de 15.00 a 20:00h.

Altres pobles de L'Alcoià i el Comtat (de juny a setembre): DIJOUS (Horari segons disponibilitat)

MOLT IMPORTANT: PREUS.

Els preus utilitzats en el portal són els de referència per a la temporada. Açò significa que s’han pres els preus més elevats per a una temporada i que, per tant, els preus que finalment s’apliquen en la seua cistella de la compra seran els de vigència en el dia en què efectue la compra, els quals en cap cas seran superiors als publicats en el web.

PROCÉS DE COMPRA

Si ha completat la seua cistella de compra i desitja processar la seua comanda, ha de fer clic en el botó “Comprar de la seua cistella”. Amb quatre passos senzills completarà la compra de la seua comanda.

Pas 1 de 4: Identificació d'usuari.

  • Si és client registrat ha d’introduir les seues dades d’accés per a iniciar el procés de compra.
  • Pot registrar-se com a client i obtindre avantatges per això.

Pas 2 de 4: Dades d'enviament.

En esta pantalla es mostren les dades d’enviament introduïdes quan va fer el seu registre. Si són incorrectes o desitja modificar-les, pot fer-ho ací. Si desitja enviar la comanda a una altra persona, també pot canviar-ho ací. A més, pot indicar les observacions d’entrega que considere necessàries.

Pas 3 de 4: Forma de pagament.

Es poden elegir dos formes de pagament: “Contra Reembors Efectiu” o amb "targeta bancària"

  • Contra reembors: la comanda li serà enviada a l’adreça d’enviament indicada per vosté. Quan l’operador logístic li faça entrega del producte haurà d’abonar-li la quantitat total de la seua comanda (producte + despeses d’enviament).
  • Targeta bancària: es important avisar al operador logístic de que disponga de un datàfon per a una vegada realitzada la entrega al seu domicili es proceda al pagament mitjançant la tarjeta bancària

Comprove que les dades de facturació són les correctes: Si no és així, pot realitzar les modificacions o canvis que considere oportuns.

Has d'indicar si la comanda la vols arreplegar en consigna o que t'ho duguem al teu domicili i el dia de lliurament. No oblides que divendres a la tarda també repartim.

Pas 4 de 4: Confirmar la comanda.

En esta pantalla es mostra la informació relativa a la seua comanda, amb l’import total d’esta, inclòs l’IVA, les despeses d’enviament i la forma de pagament seleccionada per vosté. Així mateix, es mostren les dades de facturació i les dades d’enviament. Si tot està correcte, ha de fer clic en el botó “Confirmar” i la seua comanda serà cursada en ferm.

La primera vegada que realitzes una comanda,és possible que contactem amb tu per a verificar que és correcte,


Confirmació de compra

La seua comanda  ja ha sigut processada. En cas que hi haja alguna modificació respecte a la seua comanda, aliena a la nostra voluntat, el nostre Servei d’Atenció al Client es posarà en contacte amb vosté de forma immediata.