Comprar online

info@mercatsantroc.com 966 522 914 625 188 250 Teléfonos paradas

Condicions de compra

El client adquirix el bé o servici (d'ara endavant producte) directament de l'empresa titular de la TENDA virtual que exposa en el portal, la identificació completa de la qual figura en la informació de l'establiment i té dret a què l'empresa venedora expedisca factura i garantia del producte adquirit. L'albarà d'entrega té el caràcter de garantia, llevat que s'incloga en el paquet un document específic amb l'atorgada pel fabricant o importador, supòsit en què aquell només servirà per a acreditar la data de compra.


Tots els productes que s'exhibixen en pantalla poden no estar disponibles per a la seua venda per qüestions d'estoc de les diferents tendes, o trobar-se fora de temporada. Les característiques, preus, inclòs l'IVA i gastos d'enviament mostrats són establits per cada TENDA i es consideren vigents excepte error de transcripció. Els productes en oferta estan convenientment separats dels que tenen preu normal, per mitjà d'una marca que destaca el caràcter promocional del preu.

A causa de la insetabillitat de preus de cost a l'alça que últimament es ve suportant per la gerra d'Ucraïna, és possible que en el moment de la seua comanda ja no siga aqueix preu. En aquest cas se li avisarà per a solictar-le la seua decisió de confirmació o anul·lació de la seua comanda.


El client podrà confirmar, rectificar o anul•lar tota selecció de producte en la seua cistella d'anar a comprar (sempre visible en pantalla) o quan siga mostrada la recapitulació de cada una de les seues comandes i se sol•licite que confirme comandes i imports, indique el domicili d'enviament i elegisca la modalitat de pagament.