Comprar online

info@mercatsantroc.com 966 522 914 625 188 250 Teléfonos paradas

Qualitats del Mercat

QUALITATS COMERCIALS

Actualment, l’Agrupació consta de 51 socis, i quant al nombre de llocs, com ja s’ha mencionat, és de 57, els quals distribuïts per activitats queden de la manera següent:

14 SECTORS D’ALIMENTACIÓ = 54 PARADES.

Olives i productes en aigua-sal 4

1

Supermercat 1
Aus i ous

8

Cafeteries

2

Carnisseries

10

Comestibles

3

Congelats

3

Dolços

2

Fruites i verdures

15

Fruites seques i llegums

2

Despatxos de pa

2

Peix fresc

4

Saladures

3

Menjars per a dur 2
Productos ecològics

1

ALTRES SECTORS = 3 PARADES

Floristeries

1

Papereria

1

Drogueria

1

   

 

Allò que fa que el  Mercat Sant Roc siga diferent d’un altre tipus de comerç, és sens dubte el tracte personal als seus clients (no millor, sinó especial), així com la vida social típica d’aquests establiments.

Pel que fa a cada activitat, cal destacar les qualitats que identifiquen aquest comerç com un mercat tradicional, i que a continuació es resumeixen:

Olives i productes en aigua-sal: Aquests articles, tan significatius, són elaborats artesanament amb mitjans propis, adquirits per una gran experiència.

Aus i ous: El més apreciat en aquesta activitat és la gran varietat sobre l’elaboració que deriva de les aus. Quan el venedor entrega el producte al client, està preparat per a cuinar.

Cafeteries: Les dos cafeteries existents es distingeixen per les seues especialitats, una pels bunyols i l’altra per les seues coquetes fregides.

Carnisseries: Com totes les carnisseries alcoianes, destaquen per la seua particular elaboració d’embotits artesans i carns preparades.

Despatxos de pa: Un d’ells elabora el pa amb forn de llenya, i l’altre despatx destaca per la seua brioixeria.

Comestibles-Congelats-Dolços-Fruites Seques i Saladures: D’aquestes activitats, el seu millor distintiu és la gran qualitat i varietat de productes.

Fruites i verdures: És el Rei del Mercat, ja que amb els seus 26 llocs de venda, el poder d’elecció per al públic és el més gran d’Alcoi. El 100% dels venedors són agricultors i, per tant, experts en la matèria. Se subministren tant dels seus cultius propis com de les llotges, i la seua experiència és una ajuda per a triar els millors productes amb relació qualitat-preu.

Peix fresc: Com és de sobra conegut, tot el peix que entra al Mercat procedeix de les llotges de la costa llevantina, més fresc impossible.