Mercado de Calidad Excelente

Espai Ecològic > Daikon 100gr

Realitzi la seva compra seleccionant el nombre d'unitats o la quantitat (en grams) i fent clic a comprar, el producte s'afegirà automàticament al cistell de la compra.

Macrobiòtica > Daikon 100gr

star Artículo precio Comprar
Daikon 100gr 4,80 € / ud.

Daikon 100gr Rave japonésEl daikon (? ?, daikon? Literalment "gran arrel"), rave daikon, rave xinès (Xinès: ? ??; pinyin: báilóbo; literalment "rave blanc"), o mooli és un rave blanc gegant de l'Orient d'Àsia, de sabor lleuger. Existeixen moltes varietats de daikon, però el més comú té forma de pastanaga gegant, aproximadament de 20 a 35 cm de llarg i de 5 a 10 cm de diàmetre. UsosEl daikon és part essencial del menjar japonès sent usat com amaneixo per a molts plats com sushi o com vegetal cuit a foc lent. També és usat com amaneixo per accentuar el sabor a les sopes com la sopa de miso. És acompanyat amb el tempura, per barrejar amb la salsa, amb salsa de soja, és servit amb les hamburgueses d'estil japonès. El daikon picat i sec és anomenat kiriboshi daikon (? ? ? ?, 'kiriboshi daikon?), Literalment daikon tallat i assecat. Takuan és un producte popular de daikon adobat en sal i salvat de arroz.Las fulles fresques de daikon es prenen com vegetals, però algunes es retiren pel fet que per la seva mida no caben a la nevera.


Per a aquells productes marcats amb el text [per encàrrec] s'hauran de consultar les condicions de compra amb el mercat
Telèfon: 96 652 2914 o e-mail: info@mercatsantroc.com.

Servici a domicili

Tria els productes que desitges de les nostres botigues per realitzar una comanda

Lloc obert Martes a Sábado(VACACIONES del 16 al 22de agosto)
Productes en Oferta

Beguda civada 1l. NATUMI

2,10 € / ud.

Sopa vegetal Kesvit 500 grs. SORRIBAS

3,95 € / ud.

On estem
C/ Espronceda 2, Alcoi/Alcoy (Alicante)
Fes-te fan

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestra web mediante el análisis de tu navegación en nuestro sitio.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra sección Política de Cookies

X cerrar

*Indentifica't primer per afegir els teus productes a favorits

Has añadido de a su compra

El campo de observaciones solamente debe utilizarse para aclaraciones puntuales, pero no debe utilizarse para indicar productos o cantidades.