Mercado de Calidad Excelente

Concurs de cuina estil "Masterchef" amb més de 100 alumnes

Publicada el 12 de abril de 2022

El passat dia 31 de març, va tenir lloc al Mercat el "fi de festa" del projecte educatiu "Esmorzem junts" del Col·legi Sant Roc.

Va ser amb un concurs de cuina estil "Masterchef" i  en el qual va participació  prop de 100 alumnes.
Després de finalitzar el concurs, tots els presents es van deleitar de la masterclass que va oferir el prestigiós Xef del Restaurant L'Escaletalos Kiko Moya.

El concurs va tenir el nivell d'alta cuina, gràcies a la col·laboració dels estudiants de cuina del CIP FP Batoi, que van ajudar a l'elaboració dels plats.

El "lujazo" més gran de l'esdeveniment vi de la mà del jurat, que van ser María Albero de Saboreanda, Jordi Herrero del CIP FP Batoi i el mateix Kiko Moya, que difícilment van haver de decidir quins van ser els 3 esmorzars saludables més sorprenents.

El Mercat de Sant Roc, vol agrair a tots els participants de l'esdeveniment pel dia tan divertit. Gràcies també a l'Ajuntament d'Alcoi, que va col·laborar amb la infraestructura per a poder celebrar l'esdeveniment.

Aquí us deixem algunes imatges.

Pon tu comentario

Para comentar debes estar registrado en la página, si ya dispones de cuenta accede a ella

Servici a domicili

Tria els productes que desitges de les nostres botigues per realitzar una comanda

On estem
C/ Espronceda 2, Alcoi/Alcoy (Alicante)
Fes-te fan

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestra web mediante el análisis de tu navegación en nuestro sitio.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra sección Política de Cookies

X cerrar

*Indentifica't primer per afegir els teus productes a favorits

Has añadido de a su compra

El campo de observaciones solamente debe utilizarse para aclaraciones puntuales, pero no debe utilizarse para indicar productos o cantidades.