Comprar online

info@mercatsantroc.com 966 522 914 625 188 250 Teléfonos paradas

Exposicions

Exposició "Salvem el tren"

Exposició "Salvem el tren"

El Mercat de Sant Roc acull fins al 3 de desembre, la coneguda exposició fotogràfica de la plataforma Salvem el Tren '30 anys de reivindicacions i promeses incomplides

Esta exposició va ser inaugurada juny de 2.013 a l'Àgora d'Alcoi, i com bé diu el títol de l'exposició, repassa els 30 anys de reivindicacions i promeses incomplides en el manteniment i modernització de la línia ferroviària Acoi-Ontinyent - Xàtiva

Les 50 fotografies exposades són obra dels mateixos membres de la plataforma, així com de periodistes gràfics de la zona (Paco Grau, Pepe Soto, Juani Ruiz, Josep Fuister ...) .

Aquesta exposició, des de la seva inauguració, ha estat exposada en diverses poblacions, com Alfafara a l'octubre de 2013, Cocentaina novembre de 2.013 i Ontinyent a l'abril de 2.014.

Per a que no quedi en l'oblit tota la feina feta per la plataforma, la intenció és seguir reivindicant mitjançant aquesta exposició els drets a una via ferroviària en condicions per a les nostres comarques.

 
Exposició de pintura "Ulls del món"

Exposició de pintura "Ulls del món"

El Mercat de Sant Roc, acull fins al 18 d'abril l'exposició inèdita composta de 30 obres de tècnica mixta amb pigments aquarel·lables, de l'artista alcoiana Lilian Morales.

Es tracta d'una obra exclusivament de rostres, on l'expressió a la mirada de cada obra exposada ho diu tot.

Val la pena veure-la.

 

Lliurament premis concurs fotogràfic

Lliurament premis concurs fotogràfic


El Mercat de Sant Roc ha lliurat els premis del concurs fotogràfic "29 punts de vista del Mercat de Sant Roc", les fotografies realitzades pels alumnes de 2n d'ESO del col·legi de Sant Roc, han estat exposades durant un mes a les instal·lacions del mercat, temps en què els comerciants han triat la que més els ha agradat que ha estat Maria Gisbert García amb la seva fotografia titulada "Boletus". L'altra guanyadora Leyre García Arroyo amb la seva foto "Em vol, no em vol?" Ha estat la que més "me gusta" ha obtingut a Facebook, totes dues han rebut un pen drive en forma de mini càmera fotogràfica i en material de dibuix .
Tant des del Mercat de Sant Roc com des del Col·legi Sant Roc a través de la professora d'educació plàstica i visual Alejandra Martínez, han coincidit que s'ha tractat d'una experiència gratificant per a tots, de manera que en un futur proper es seguiran realitzant activitats conjuntes.

Si vols veure les imatges premiades, així com les del moment de l'acte del lliurament punxa sobre la foto.

Concurs - exposició fotografia

Concurs - exposició fotografia

Fins al 16 de març, les nostres instal·lacions acullen l'exposició fotogràfica "29 punts de vista del Mercat de Sant Roc".

Aquest concurs- exposició ha estat possible gràcies a la professora d'educació plàstica i visual del Col·legi Sant Roc Alejandra Martínez, que va contactar amb el Mercat, per a realitzar iniciatives conjuntes.

La mostra consta de 29 fotografies realitzades pels alumnes de 2n d'ESO del Col·legi Sant Roc, que des del seu objectiu han mostrat en la fotografia el que els va semblar més cridaner del Mercat de Sant Roc. A les imatges podem apreciar el colorit i imaginació que els xiquets de tan sols 13 i 14 anys han plasmat en les seves fotografies.

Seran premiades dues obres. Una serà elegida pels comerciants del Mercat que votaran de forma tradicional, mentre que l'altra serà escollida mitjançant votació popular a través del Facebook, la que més "me gusta" obtingui, serà la vencedora.

Els premis consistiran en material de dibuix.

• Si desitges veure les imatges de la presentació que va tenir lloc dilluns passat, punxa sobre la imatge.
 

ALCOI A PLOMÍ

ALCOI A PLOMÍ

Fins al 30 de setembre, vine al Mercat a veure l'exposició "ALCOI A PLOMÍ" conté un total de 13 imatges d'Alcoi dels anys 30 i 70 Realitzades amb la tècnica de tinta sobre cartolina. L'autor José Andrés Hernández és un artista alcoià autodidacta que ha exposat entre altres llocs al Casal Ovidi Montllor i l'Àgora.

Si desitges conéixer la trajectòria artística de l'autor, punxa sobre media/Biografía_José Andrés Hernández.pdf