Comprar online

info@mercatsantroc.com 966 522 914 625 188 250 Teléfonos paradas

Llectura recomanada

Lectura recomanada "Records d´una altra vida de Mary Higgins Clark"

Lectura recomanada "Records d´una altra vida de Mary Higgins Clark"

Lectura recomanada per Papereria del Mercat

Records d'una altra vida de Mary Higgins Clark

Sinopsi

La jove advocada Emily Wallace s'enfronta al cas més important de la seva carrera. Dos anys enrere la popular actriu Natalie Raines va ser assassinada a casa i el seu ex marit, Gregg Aldrich, ha estat des de llavors el principal sospitós d'aquesta mort.

Tot i haver-se dedicat en cos i ànima a la preparació del cas contra Aldrich, Emily travessa constants moments de dubte quan comença el judici.

D'una banda simpatitza amb la mare de la víctima, però també, des del primer moment, amb Gregg ...

L'advocada fins i tot aconsegueix ficar-se en la pell de Natalie i experimenta emocions que la fan sentir certa empatia amb l'acusat.

D'on provenen aquests dubtes? ¿I aquests sentiments tan contradictoris? Emily té un pressentiment i no deixés d'investigar, encara que el jutge hagi dictat sentència, encara que la seva vida corri perill ...

Lectura recomanada "Lladre del temps de Terry Pratchett"

Lectura recomanada "Lladre del temps de Terry Pratchett"

Lectura recomanada per Papereria del Mercat

Lladre del temps de Terry Pratchett

Sinopsi:

En Mundodisco s'inicia una carrera contra rellotge per impedir que el Temps s'aturi.
Els Monjos de la Història administren el Temps. És la seva missió des de fa mil lennis, però no és una tasca senzilla. Forces fosques conspiren per detenir i propiciar l'adveniment de l'Apocalipsi. En el lliurament número 26 de Mundodisco, un vell monjo escombriaire i el seu deixeble hauran avançar-se a la conspiració i destruir-la. Tindran prou temps?
Aquesta és l'entrega número 26 de la sèrie del Mundodisco (cinquena de la subsèrie de la Mort). L'humor irreverent i intel.ligent de Terry Pratchett agrada tant a joves com a adults, lectors de fantasia i lectors de gustos més literaris.

Lectura recomanada "El cementiri de Praga d'Umberto Eco"

Lectura recomanada "El cementiri de Praga d'Umberto Eco"

 

Lectura recomanada per "Papereria del Mercat"

El cementiri de Praga d' Umberto Eco

Sinopsi:

 

Un homenatge a la novel·la clàssica en què res és el que pareix i ningú és qui diu ser.
«Em fa vergonya posar-me a escriure, com si despullara la meua ànima.»
Així comença el relat vital del capità Simonini, un piemontés establit a París que des de jove es dedica al noble ofici de crear documents falsos. Estem al març de 1897 però les memòries d’este curiós individu comprendran tot el segle XIX. La infància de Simonini transcorre a Torí, amb la permanent disputa entre el seu iaio, un conservador monàrquic antisemita, i son pare, un revolucionari disposat a lluitar per les causes més nímies. Molt prompte, el jove demostra les seues habilitats per a l’engany i es convertix en espia. A través de les seues investigacions descobrirem el més insòlit, inclús a un Garibaldi al servici de la maçoneria. Obligat a deixar Itàlia per ser home «que sap massa», el capità s’instal·la a París, i molt prompte el poder francés recorre als seus servicis perquè falsifique tot tipus de documents i espie les maniobres prussianes, però també a certs personatges influents de la política del país. L’ajuda en esta tasca el Clergue Della Piccola, un clergue extravagant i ambigu, l’alter ego de Simonini. Així, servint a l’un i l’altre, Simonini es veu involucrat en tot tipus d’intrigues polítiques i esdeveniments socials, des del sorgir de la Comuna fins una incursió en les sectes satàniques. Glotó empedreït i misogin fins a la medul·la, es convertirà en un vell astut i hipòcrita però cal estar atents al seu relat perquè només descobrint què va passar en el cementeri de Praga aconseguirem entendre eixe segle confús que ha sigut el xx i descobrir veritats incòmodes del xxi. Passant per molts dels grans episodis que van marcar el segle xix, Eco construïx un gran homenatge a la novel·la pròpia de l’època, el fulletó. És més, són les novel·les de Dumes i Sue les que inspiren el falsari en la creació dels seus documents, de tot això es deduïx que és la realitat la que còpia a la literatura i no viceversa. En El cementeri de Praga, res és el que pareix i ningú és qui realment diu ser: tot és segons convinga, perquè, ben mirat, la diferència entre una fada i una bruixa és només una qüestió d’edat i encant… 

Llibre"Umberto Eco Història de la bellesa"

Llibre"Umberto Eco Història de la bellesa"

Lectura recomanada per "Papereria del Mercat"

UMBERTO ECO. HISTÒRIA DE LA BELLESA

Argument:

Què és la bellesa? Com va néixer aquest concepte? Com ha evolucionat al llarg dels segles? Qui van ser els inventors? A aquestes i moltes altres preguntes contesta Umberto Eco amb la seva habitual erudició, però també en un to didàctic i amè, assequible a tots els lectors. El llibre, a més, va acompanyat d'extraordinàries il lustracions que donen llum a les paraules d'Eco: reproduccions de pintures i escultures, el testimoni de l'evolució de la bellesa a través dels segles. Eco escriu a més segons les teories comparatistes i suggereix concomitàncies entre els grans mestres de diferents èpoques: així Piero della Francesca amb Paul Klee. Aquest llibre, de format especial, és una veritable joia, un text imprescindible en qualsevol biblioteca.

Lectura "Firmin-Sam Savage"

Lectura "Firmin-Sam Savage"

Lectura recomanada per "Papereria del Mercat"

"Firmin - SAM SAVAGE"

Argument:

Firmin, un escanyolit ratolí nascut en els soterranis d'una vetusta llibreria de Boston, descobreix un dia, amb sorpresa, que a diferència de la resta dels seus congèneres ell pot llegir. I no només llegeix; va al cinema i alterna amb els més diversos intel.lectuals. Una novel absolutament original, maravillosa.Firmin, un escanyolit ratolí nascut en els soterranis d'una vetusta llibreria de Boston, descobreix un dia, amb sorpresa, que a diferència de la resta dels seus congèneres ell pot llegir. I no només llegeix; va al cinema i alterna amb els més diversos intel.lectuals. Una novel absolutament original, meravellosa.